Inzetbaarbaarheid

Overzicht inzetbaarbaarheid FinTechPeople

Conversies

Conversies zijn een belangrijk speerpunt binnen FinTechPeople. Voor klanten is het uitermate belangrijk om nieuwe gegevens snel en effectief op een juiste manier toegankelijk te maken in een nieuwe omgeving.

BeleggingsAdministratie

FinTechPeople kan worden ingezet als ondersteuning bij een deelnemersadministratie.

PensioenAdministratie

FinTechPeople beschikt over jarenlange ervaring inzake pensioens/polisadministraties.

Interfaces

Om een administratie aan te sluiten op allerlei interfaces is een goede technische kennis nodig. Dit kan door FinTechPeople geleverd worden.

Webinterfaces

FinTechPeople maakt gebruik van AwareIM voor het ontwikkelen van webinterfaces welke ook gekoppeld kunnen worden aan de database.

Mobile apps

AwareIM kan ook toegepast worden voor het ontwikkelen van mobile apps. De security is reeds ingebouwd.

Performance-onderzoek

Bij performance-problemen kan FinTechPeople gevraagd worden om een onderzoek te doen en zo mogelijk oplossingen en door te voeren.

Consultancy

FinTechPeople kan gevraagd worden voor algemene consultancy op het gebied van beleggings- en pensioen/polis-administraties.

Delphi

Delphi is een onuitputtelijke bron voor applicatie-developers. Het staat al decennia aan de top. FinTechPeople is vanaf de eerste versies aangehaakt en heeft de groei naar grote hoogte van dichtbij meegemaakt.

Datamodel

Een logische en functioneel datamodel is een goede basis voor effectieve applicaties. FinTechPeople hanteert een inzichtelijke methode om het datamodel te presenteren.